traineeship, high potiential, trainee, kirkman company, amc, afgestudeerd

Boek: No Guts No Story

‘No Guts No Story’ is het verhaal van twee YSE Young Professionals: Simone Driessen en Niek Karsmakers en het is een resultaat van hun persoonlijke zoektocht. Ze willen leiding nemen over hun eigen toekomst door bewuste carrièrekeuzes te maken. Maar hoe doe je dat?

Ze gingen in gesprek met 30 CEO’s van grote organisaties en vroegen hen naar hun persoonlijke verhaal. Ze ontdekten dat carrière maken of CEO worden helemaal geen doel op zich moet zijn. Impact hebben, verantwoordelijkheid nemen, persoonlijke zingeving halen uit werk en balans in het leven wel. ‘Er bestaat geen formule voor succes’ zegt Hans Wijers. ‘Je moet vooral geen CEO willen worden, want dan lukt het niet’ zeggen meerdere CEO’s. ‘Ieder heeft zijn of haar eigen definitie van succes, dus je kunt geen eenduidig advies geven’ aldus Carien van der Laan. Ze hebben gelijk. En toch is er een formule ontdekt, bestaande uit vier variabelen: Willen, Kunnen, Durven en Gunnen. Deze formule zal leiden tot ieders definitie van succes.

Maar niet alleen young potentials worden door dit boek geïnspireerd tot het maken van bewuste carrièrekeuzes. Dit boek is ook geschikt voor ieder ander met ambities, ieder die tot zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling wil komen. Dit boek is gebaseerd op de ervaring en wijsheid van 30 Nederlandse CEO’s, ervaring van de auteurs (twee young potentials aan de start van hun carrière) en aansprekende literatuur. Dit boek inspireert en zet aan tot persoonlijke reflectie en actie.

Op 29 maart 2012 vond de feestelijke boekpresentatie plaats bij ons op kantoor in Baarn. Klik hier voor een sfeerimpressie. Daarnaast hebben we ook een heuse "boektrailer" die je hier op Youtube kunt vinden.

Klik hier om het boek te bestellen.

Meer informatie over de auteurs en het boek kunt u hier vinden.

 

Zoeken

Simon Klop

Lees meer over mijn ervaring bij YSE

Solliciteer nu hier bij YSE

Heb je vragen over YSE?

Sophie Slippens YSE Manager s.slippens@yseprogram.com
Simon Klop YSE Manager s.klop@yseprogram.com